Bergama’da 250 çocuk spor ile tanıştı

09.09.2020 - 12:29, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2738+ kez okundu.
 

Bergama’da 250 çocuk spor ile tanıştı

Bergama Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Covid-19 tedbirlerine uygun olarak 7 branşta düzenlenen spor okullarında 5-15 yaş arası 250 çocuk spor ile tanıştı.

Bergama Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile   Covid-19 tedbirlerine uygun olarak 7 branşta düzenlenen spor okullarında  5-15 yaş arası 250 çocuk spor ile tanıştı.  Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 04 Ağustos’ta Spor Okulları’nın açılacağı duyurusunun ardından izin verilen branşlarda Covid-19 tedbirlerine uygun olarak Masa Tenisi, Tenis, Badminton Tekvando, Okçuluk, Voleybol, Basketbol branşlarında 5-15 yaş arası 250 çocuk bir ay süresince kurslara devam etti. Ayrıca Covid-19 tedbirleri kapsamında çalışmalarına izin verilen milli sporcular ve lisanslı sporcular da bu süreçte Futbol, Judo, Basketbol, Yüzme, Badminton, Tekvando, Tenis, Voleybol branşlarında da 250 sporcu antrenmanlarına devam etme fırsatı yakaladı. Sporu ilçemizde bir yaşam biçimi yapmaya kararlıyız Her yaşta, her koşulda sporun yapılabilmesini önemsediklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında izin verilen branşlarda toplam 500 evladımız bir ay süresince ilgi duydukları dalda sportif faaliyet gerçekleştirdiler. İlçemizde sporun bir yaşam biçimi olarak benimsenmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Yaz Spor Okulu kapsamında açtığımız kurslar, Covid-19 tedbirleri kapsamında okulların durumlarında netlik o
Bergama Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Covid-19 tedbirlerine uygun olarak 7 branşta düzenlenen spor okullarında 5-15 yaş arası 250 çocuk spor ile tanıştı.

Bergama Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile   Covid-19 tedbirlerine uygun olarak 7 branşta düzenlenen spor okullarında  5-15 yaş arası 250 çocuk spor ile tanıştı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 04 Ağustos’ta Spor Okulları’nın açılacağı duyurusunun ardından izin verilen branşlarda Covid-19 tedbirlerine uygun olarak Masa Tenisi, Tenis, Badminton Tekvando, Okçuluk, Voleybol, Basketbol branşlarında 5-15 yaş arası 250 çocuk bir ay süresince kurslara devam etti.

Ayrıca Covid-19 tedbirleri kapsamında çalışmalarına izin verilen milli sporcular ve lisanslı sporcular da bu süreçte Futbol, Judo, Basketbol, Yüzme, Badminton, Tekvando, Tenis, Voleybol branşlarında da 250 sporcu antrenmanlarına devam etme fırsatı yakaladı.

Sporu ilçemizde bir yaşam biçimi yapmaya kararlıyız

Her yaşta, her koşulda sporun yapılabilmesini önemsediklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında izin verilen branşlarda toplam 500 evladımız bir ay süresince ilgi duydukları dalda sportif faaliyet gerçekleştirdiler. İlçemizde sporun bir yaşam biçimi olarak benimsenmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Yaz Spor Okulu kapsamında açtığımız kurslar, Covid-19 tedbirleri kapsamında okulların durumlarında netlik o

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.