Bir yol daha asfaltla tanıştı

04.09.2020 - 14:14, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2849+ kez okundu.
 

Bir yol daha asfaltla tanıştı

Uzun yıllardır bakım ve onarımı yapılmayan kırsal mahallelerdeki yollara yönelik çalışmalarına hız veren İzmit Belediyesi, Yassıbağ Köyü’nde toprak bir yolu sıfırdan asfaltlarken, yamalarla beraber köyün yollarına 600 ton sıcak asfalt serdi.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki asfalt çalışmalarının yanında kırsal mahallerdeki yolların bakım ve onarımı için de yoğun mesai yapıyor. Ekiplerin bahar mevsiminin başında hız verdiği ve aralıksız devam eden asfalt çalışmaları ile vatandaşlar köy yollarını daha rahat ve sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Bu kapsamda Yassıbağ Köyü’nde yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren İzmit Belediyesi, köyde toprak bir yolu baştan sona asfaltladı. Deforme yollar yenilendi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Yassıbağ Köyü’nde vatandaşların en sık kullandığı yolları 600 ton asfalt ile birlikte daha konforlu ve kullanışlı hale getirdi. Daha önce toprak olan yolu asfaltlayarak köye yepyeni bir yol kazandıran ekipler, deforme olan yollarda da asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Köyde yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da aldıkları hizmetten dolayı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekiplere teşekkürlerini sundu.  
Uzun yıllardır bakım ve onarımı yapılmayan kırsal mahallelerdeki yollara yönelik çalışmalarına hız veren İzmit Belediyesi, Yassıbağ Köyü’nde toprak bir yolu sıfırdan asfaltlarken, yamalarla beraber köyün yollarına 600 ton sıcak asfalt serdi.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki asfalt çalışmalarının yanında kırsal mahallerdeki yolların bakım ve onarımı için de yoğun mesai yapıyor. Ekiplerin bahar mevsiminin başında hız verdiği ve aralıksız devam eden asfalt çalışmaları ile vatandaşlar köy yollarını daha rahat ve sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Bu kapsamda Yassıbağ Köyü’nde yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren İzmit Belediyesi, köyde toprak bir yolu baştan sona asfaltladı.

Deforme yollar yenilendi

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Yassıbağ Köyü’nde vatandaşların en sık kullandığı yolları 600 ton asfalt ile birlikte daha konforlu ve kullanışlı hale getirdi. Daha önce toprak olan yolu asfaltlayarak köye yepyeni bir yol kazandıran ekipler, deforme olan yollarda da asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Köyde yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da aldıkları hizmetten dolayı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekiplere teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.