‘Bisiklet Durağı’ projesi hayata geçirildi

10.09.2020 - 13:38, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1799+ kez okundu.

‘Bisiklet Durağı’ projesi hayata geçirildi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğüyle birlikte ortak hareket ederek şehir içi trafik sorununu kökten çözmeyi amaçlayan Adıyaman Belediyesi, kaldırımlara rastgele park edildiği için yaya trafiğine engel olan bisikletler için ‘bisiklet durağı’ projesini hayata geçirdi.

Adıyaman’ın en büyük problemlerinden bir tanesi olarak göze çarpan trafik sorununu ortadan kaldırmak için şehirdeki ilgili iki kurum ortak hareket etmeye devam ediyor. Trafik konusunda daha öncede birlikte çeşitli uygulamaları hayata geçiren Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Emniyet Müdürlüğü yeni bir çalışmaya daha imza attı. Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliği ile Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından, kaldırımlara ve yola gelişi güzel park edildiği için yaya trafiğini sıkıntıya sokan bisikletler için ‘bisiklet durağı’ projesi hayata geçirildi. Belirlenen noktalara monte edilmeye başlanan yeni duraklarla ilgili kısa bir bilgi veren Adıyaman Belediyesi yetkilileri, şehir içinde belirlenen 30 noktaya konuşlandırılacak olan durakların montaj işlemine başladıklarını söyledi.