Bu Kadarınada Pes Dedirten Davranış!

02.06.2020 - 19:51, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3324+ kez okundu.
 

Bu Kadarınada Pes Dedirten Davranış!

Tavşanlı Belediyesi’ne bugün gelen bir şikayet bu kadarına da pes dedirten nitelikteydi.

Hanımçeşme mahallesinde kendini bilmez bazı kişiler içtikleri içki şişelerini yol üzerindeki kaldırıma dizdi. Bu davranış mahalle sakinlerinin tepkisine neden olurken, Belediye Başkanı Mustafa Güler’de nahoş görüntülerin kendisini üzdüğünü, bu davranışın ne Tavşanlı’ya ne insanlığa nede Türk örf ve ananelerine yakıştığını vurguladı.Başkan Mustafa Güler, caddenin hemen belediye ekipleri tarafından temizlendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı; ” Bugün whatsapp üzerinden vatandaşlarımız tarafından bize gönderilen fotoğraf çok üzücü. Kim neyi ispatlamaya çalışmış anlamak mümkün değil. Mahalle sakinlerimiz kızgın ve haklılar. Bu davranış çevreye yapılan bir duyarsızlık değil, topluma karşı yapılmış bir hakarettir. Rezil bir davranış. Ne insanlığa nede Türk Milletinin örf, adet ve geleneklerine sığar. Bu insanları kendilerini toparlamaya davet ediyorum. İnşallah Tavşanlımızda birdaha böyle görüntülerle karşılaşmayız”
Tavşanlı Belediyesi’ne bugün gelen bir şikayet bu kadarına da pes dedirten nitelikteydi.

Hanımçeşme mahallesinde kendini bilmez bazı kişiler içtikleri içki şişelerini yol üzerindeki kaldırıma dizdi. Bu davranış mahalle sakinlerinin tepkisine neden olurken, Belediye Başkanı Mustafa Güler’de nahoş görüntülerin kendisini üzdüğünü, bu davranışın ne Tavşanlı’ya ne insanlığa nede Türk örf ve ananelerine yakıştığını vurguladı.Başkan Mustafa Güler, caddenin hemen belediye ekipleri tarafından temizlendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı; ”

Bugün whatsapp üzerinden vatandaşlarımız tarafından bize gönderilen fotoğraf çok üzücü. Kim neyi ispatlamaya çalışmış anlamak mümkün değil. Mahalle sakinlerimiz kızgın ve haklılar. Bu davranış çevreye yapılan bir duyarsızlık değil, topluma karşı yapılmış bir hakarettir. Rezil bir davranış. Ne insanlığa nede Türk Milletinin örf, adet ve geleneklerine sığar. Bu insanları kendilerini toparlamaya davet ediyorum. İnşallah Tavşanlımızda birdaha böyle görüntülerle karşılaşmayız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.