Buharaevler ve Kunduzhan'da çalışmalar sürüyor

11.09.2020 - 09:59, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1917+ kez okundu.

Buharaevler ve Kunduzhan'da çalışmalar sürüyor

Çorum Belediyesi şehir genelinde başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Buharaevler ve Kunduzhan Mahallelerinde yaptıkları altyapı çalışmaları esnasında bozulan yolları asfaltladıklarını söyledi. Yağmursuyu ve kanalizasyon hat çalışmaları tamamlanan bölgelerde vakit kaybetmeden asfalt çalışmalarını da yaptıklarını belirten Zahir, “Buharaevler Mahallemizde yağmursuyu çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi de asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kunduzhan Mahallemizde de yeni belediye binamızın hemen arkasında kanalizasyon hat çalışmalarımız devam ediyor. Burayı da en kısa sürede tamamlayıp asfalt serimini gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.