BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE "YÖNETİM BECERİLERİ" EĞİTİMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 07:34, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1783+ kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE "YÖNETİM BECERİLERİ" EĞİTİMİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı Müzeler ve Kütüphaneler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren birim sorumlularına yönelik olarak "Yönetim Becerileri Eğitimi" düzenlendi.

Bahriye Üçok Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitimde; kişilik profilleri, yetkinlik analizleri, çok boyutlu liderlik, anlaşma modelleri hakkında detaylı bilgilendirme yapılmasının yanı sıra; yönetim atölye çalışması gerçekleştirildi. Belirtilen konular dahilinde, yönetim alanında karşılaşılan fırsatlar ve handikaplar noktasında çözüm odaklı problem çözme becerileri üzerinde çalışılarak; verimli çalışma sahalarının yaratılması konularında paylaşımlar yapıldı.