Büyükşehir seferber oldu

GÜNDEM 13.08.2020 - 16:28, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2479+ kez okundu.

Büyükşehir seferber oldu

Şanlıurfa'dan fındık hasadı için Ordu'ya gelen ve arkadaşlarıyla gittiği Perşembe ilçesindeki Çaka Plajı mevkiinde denizde kaybolan genci arama çalışmaları devam ediyor.

Arama-kurtarma çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma, dalgıç polis ve sahil güvenlik ekipleri olmak üzere 50 kişi tarafından yürütülüyor. Arama çalışmaları devam ederken gencin ailesi ve yakınları kıyıda hüzünlü bekleyişini sürdürüyor. Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri, olay yerine getirilen mobil mutfak tırıyla gencin ailesi, yakınları ve ekiplere sıcak yemek ikramında bulunuyor. Aynı zamanda bölgede bekleyen vatandaşlara da maske dağıtımı gerçekleştiriyor.