Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Büyükşehir, yüzme sporuna büyük önem veriyor

SPOR 25.09.2020 - 09:16, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2515+ kez okundu.
 

Büyükşehir, yüzme sporuna büyük önem veriyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’da inşa etmeye başladığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda işler birer birer tamamlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz sahilleriyle Kocaeli’nin deniz turizminde en hareketli ilçesi olan Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor. Kandıra’da yüzme sporcularının yetişmesi için yapılan havuz, Çarşı Mahallesi’ne yapılıyor. 3 bin 370 metrekare inşaat alanına sahip Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapısal çelik montajını haftalar öncesinde tamamlayan ekipler, kenet çatı ve cephe traverten işlerine başladı. Kenet, çatı ve cephe traverten işleri başladı  Kandıra ilçesi Çarşı Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yarı olimpik havuz, yüzme sporunun gelişmesi ve sporcularını yetişmesine büyük katkı sağlayacak. Bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilen yapının elektrik tesisat imalatları devam ediyor. Mekanik tesisat imalat yapım işini de epeyce ilerleten ekipler, kenet çatı imalatlarına başladı. Cephe traverten, alçı ve bodrum kat seramik imalatları da süren yapının havuz mekanik imalatları bir bir tamamlanıyor. Yarı olimpik ve çocuk havuzu Zemin katta giriş fuayesi, 12,50 çarpı 25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 çarpı 10 metre çocuk havuzu yer alıyor. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve wc’ler bulunacak. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alıyor. Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşturulacak.  
Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’da inşa etmeye başladığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda işler birer birer tamamlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz sahilleriyle Kocaeli’nin deniz turizminde en hareketli ilçesi olan Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor. Kandıra’da yüzme sporcularının yetişmesi için yapılan havuz, Çarşı Mahallesi’ne yapılıyor. 3 bin 370 metrekare inşaat alanına sahip Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapısal çelik montajını haftalar öncesinde tamamlayan ekipler, kenet çatı ve cephe traverten işlerine başladı.

Kenet, çatı ve cephe traverten işleri başladı 

Kandıra ilçesi Çarşı Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yarı olimpik havuz, yüzme sporunun gelişmesi ve sporcularını yetişmesine büyük katkı sağlayacak. Bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilen yapının elektrik tesisat imalatları devam ediyor. Mekanik tesisat imalat yapım işini de epeyce ilerleten ekipler, kenet çatı imalatlarına başladı. Cephe traverten, alçı ve bodrum kat seramik imalatları da süren yapının havuz mekanik imalatları bir bir tamamlanıyor.

Yarı olimpik ve çocuk havuzu

Zemin katta giriş fuayesi, 12,50 çarpı 25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 çarpı 10 metre çocuk havuzu yer alıyor. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve wc’ler bulunacak. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alıyor. Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşturulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.