Büyükşehirden evladiyelik yollar

01.12.2020 - 17:43, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2464+ kez okundu.

Büyükşehirden evladiyelik yollar

Ordu Büyükşehir Belediyesi asfalt ve beton yol uygulaması yaptığı yolları beton v kanallarıyla koruma altına alıyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in mahalle ve grup yollarında başlattığı asfalt seferberliği ile yüz güldüren Büyükşehir Belediyesi, sıcak asfalta kavuşturduğu 12.5 kilometrelik İslamdağ-Beyceli yolunda beton v kanal çalışması gerçekleştiriyor. Sıcak asfalt çalışmalarıyla 5 mahallenin sıcak asfalt konforu yaşadığını söyleyen Başkan Güler, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarla yağmur sularının asfalta zarar vermeden tahliyesinin yapılacağını belirtti. 5 bin 500 metrede uygulanacak Fatsa ve Kumru ilçelerinin mahallelerini birbirine bağlayan 12.5 kilometre uzunluğundaki grup yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, beton v kanal çalışması ile yolu evladiyelik hale getiriyor. Fatsa ilçesine bağlı Beyceli ve İslamdağ Mahalleleri ile Kumru ilçesine bağlı Fizme, Kurtuluş ve Yalnızdam Mahallelerini birbirine bağlayan yolun 5 bin 500 metresinde beton hendek çalışması yapacak ekipler, 800 metrelik kısımda çalışmaları tamamladı.

5 bin 500 metrede uygulanacak