Büyükşehirden Yeşilköy Mahallesi'ne yağmursuyu hattı

GÜNDEM 01.10.2020 - 09:41, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2070+ kez okundu.

Büyükşehirden Yeşilköy Mahallesi'ne yağmursuyu hattı

Hatay Büyükşehir Belediyesi kentin altyapı ve üstyapı sorunlarını giderme noktasında tüm birimleriyle koordineli çalışmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi kentin altyapı ve üstyapı sorunlarını giderme noktasında tüm birimleriyle koordineli çalışmaya devam ediyor. Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Samandağ ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi’nde yağmur sularının tahliyesi için yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarına başladı. Büyükşehir yetkilileri, büyük titizlikle gerçekleştirilen yağmursuyu hattı döşeme çalışmasının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.