Büyükşehirin miniklerine Dünya Çocuk Günü ziyareti

GÜNDEM 01.10.2020 - 15:34, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2339+ kez okundu.

Büyükşehirin miniklerine Dünya Çocuk Günü ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çocuk Günü dolayısıyla bünyesindeki kreşler ve Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde öğrenim gören miniklere kuru üzüm ve mesir macunu dağıttı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çocukların okul öncesi eğitimlerine katkı sağlamak için önemli eğitim yuvalarını bünyelerinde bulundurduklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, tüm çocukların Dünya Çocuk Günü’nü kutladı. Dünya Çocuk Günü, yurt çapında çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi de çocukları unutmadı. bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreş ve Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde öğrenim gören minikler ziyaret edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Müge Kuğu’dan oluşan Manisa Büyükşehir Belediyesi heyeti, sırasıyla Merkez Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ve Atatürk Kent Parkı Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ni ziyaret ederek miniklerle bir araya geldi. Çocuklara kuru üzüm ve mesir macunu Çocuklarla yakından ilgilenen ve onlara kuru üzümle mesir macunu ikram eden Manisa Büyükşehir Belediyesi heyeti, öğretmenler ve idarecilere de çalışmalarında kolaylıklar diledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çocukların okul öncesi eğitimlerine katkı sağlamak için önemli eğitim yuvalarını bünyelerinde bulundurduklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, “Dünya Çocuk Günü vesilesiyle çocuklarımızı yalnız bırakmadık. Bu kapsamda kreş ve çocuk merkezlerimizi ziyaret ettik. Her zaman çocuklarımızın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Günü’nü kutluyoruz” dedi.
Çocuklara kuru üzüm ve mesir macunu