Büyükşehirin önceliği vatandaşın güvenliği

GÜNDEM 09.10.2020 - 15:28, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1062+ kez okundu.

Büyükşehirin önceliği vatandaşın güvenliği

Hatay Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda güvenlik önlemlerini ihmal etmiyor. Büyükşehir ekipleri, beton asfalt serim çalışması tamamlanan Belen Güzelyayla Mahallesi’ndeki yolda çelik oto korkuluk montajı gerçekleştiriyor. 890 metrelik çelik oto korkuluğun montajını, vatandaşların can ve mal güvenliği için hassasiyetle gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, çalışmaların il genelinde koordineli olarak devam edeceğini ifade etti.