Çağdaş Dans Yarışması’nda Büyükçekmece’nin gururu oldular

09.10.2020 - 15:28, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1711+ kez okundu.

Çağdaş Dans Yarışması’nda Büyükçekmece’nin gururu oldular

Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali çağdaş dans sanat yönetmeni Prof. Dr. Tuğçe Ulugün Tuna, Kore’de düzenlenen “2020 Kore Uluslararası Çağdaş Dans Yarışması”nda Büyükçekmece Belediyesi’ni temsil etti. Büyükçekmece Belediyesi adına yarışmaya katılanTuğçe Ulugün Tuna, 2020 Kore Uluslararası Çağdaş Dans Yarışması’nda “En İyi Lider Ödülü”nü almaya hak kazandı. “En iyi Yetişkin Kadın” ödülü Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde çağdaş dans gösterilerinin sanat yönetmenliğini yapan Ulugün, Büyükçekmece’nin gururu oldu. Mimarsinan Güzel Sanatlar Çağdaş Dans Anasanat dalı mezunu Aybike İpekçi ise “En iyi Yetişkin Kadın” kategorisinde birincilik ödülü aldı.

“En iyi Yetişkin Kadın” ödülü