Çalışmaların yeni durağı Dörtyol oldu

09.05.2020 - 10:22, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 4408+ kez okundu.

Çalışmaların yeni durağı Dörtyol oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Havaların ısınması ve yağışların azalmasıyla birlikte kanal temizliklerine hız veren Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin yeni adresi Dörtyol oldu.

Büyükşehir ekipleri, Dörtyol Karakese Mahallesi’ndeki yağmur suyu tahliye kanalları ile Kuzuculu Mahallesi’ndeki dereyi temizledi. Çalışmayı kısa sürede tamamlayan ekipler, il genelinde yürüten altyapı ve üstyapı hizmetlerine devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca mahalledeki çöken yol geçidinde bakım ve onarım çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Gürlelik yayla yolu ve Yeniyurt Mahallesi Atatürk çiftlik yolunda eş zamanlı olarak reglaj çalışması gerçekleştirdi.