Çankırı Belediyesi'nden temizlik çalışması

01.07.2020 - 14:49, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2608+ kez okundu.

Çankırı Belediyesi'nden temizlik çalışması

Çankırı Belediyesi’nin yeşil alanları yabani otlardan arındırma, ot ve çim biçme çalışmaları başladı. Fuar Yolu ve Ahmet Talat Onay Bulvarı’ndan başlayan yabani ot temizliği, Atatürk Bulvarı başta olmak üzere şehir merkezindeki tüm refüjlerde gerçekleştirilecek. Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin eş zamanlı olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında ise Kırkevler Mahallesi’nin ana ve ara yolları, tüm sokakları ve şehitlikte ot biçim çalışmaları devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan, Necmettin Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu, İstiklal Yolu Parkları ile Çankırı Kalesi ve tarihi mekanlar gibi büyük ölçekli rekreasyon alanlarında da yürütülen çim biçme çalışmaları, mahallelerdeki küçük ölçekli parklarda da devam edecek. Yabani ot temizliği, ot ve çim biçme çalışmaları tamamlanan alanlarda ise bitki ilaçlama çalışmaları da sürecek.