Çankırı’da yeni imar yolları açılıyor

30.09.2020 - 08:42, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2525+ kez okundu.

Çankırı’da yeni imar yolları açılıyor

Çankırı Belediyesi, yol ağını genişletmeye devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, yeni mücavir alan sınırları içerisine alınan Aşağı Pelitözü mevkiinde yeni imar yolları açıyor.

Çankırı Belediyesi, yol ağını genişletmeye devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü,  yeni mücavir alan sınırları içerisine alınan Aşağı Pelitözü mevkiinde yeni imar yolları açıyor. Vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştıracak hizmetlere öncelik veren Çankırı Belediyesi,  Aşağı Pelitözü mevkiinde yeni imar yolları açmaya başladı. Çalışmalar kapsamında toplam 800 m uzunluğunda açılacak yolların ikisinin 470 m uzunluğunda 10 m ve 7 m genişliğinde, diğer iki yolun ise 330 m uzunluğunda ve 7 m genişliğinde olacağı bildirildi. Yaklaşık bin metreküp dolgu malzemesinin kullanılacağı çalışmaların bölgedeki yapılaşma açısından önemli olduğu ifade edildi.