Canlı roman müziği eşliğinde 9/8lik sergi

13.08.2020 - 09:50, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2911+ kez okundu.

Canlı roman müziği eşliğinde 9/8lik sergi

Ayvalıklı ressam Arif Buz’un Romanların yaşamından kesitlerin yer aldığı sergisi yoğun ilgi gördü.  Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi önceki akşam ilginç bir sergiye evsahipliği yaptı. Eğitim almadan kişisel girişimleri ile resim tekniğini öğrenerek kendi tarzını oluşturan Ayvalıklı ressam Arif Buz’un, Romanların renkli yaşamından kesitlerin yer aldığı kişisel sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin adı 9/8 olunca, açılış da canlı müzik eşliğinde 9/8’lik coşkuyla yapıldı. Müzik eşliğinde gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Karasu’nun yanı sıra çok sayıda sanatsever de katıldı. Sergideki resimler ve açılış konsepti ziyaretçilerin büyük beğenesini kazandı. Arif Buz’un 9/8’lik resim sergisi 28 Ağustos tarihine kadar açık kalacak.