Ceyhan Belediyesi çim biçme çalışmalarına devam ediyor

02.07.2020 - 09:45, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2240+ kez okundu.

Ceyhan Belediyesi çim biçme çalışmalarına devam ediyor

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarını ilçenin dört bir yanında sürdürüyor.  Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda çalışmaları gerçekleştirilen yabani ot temizliğiyle, çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ve alanında uzman teknik personel denetiminde özenle gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor. Hafta sonları dahil Ceyhan’ın her noktadasında çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, halkın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.