Ceyhan Belediyesi meclisi temmuz ayı toplantısını yaptı

04.07.2020 - 09:03, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1850+ kez okundu.

Ceyhan Belediyesi meclisi temmuz ayı toplantısını yaptı

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereği 2020 yılı Temmuz ayı olağan toplantısının 1. oturumunu Belediye Başkan Vekili Cemal Gürsel İlci başkanlığında gerçekleştirdi.   Pandemi önlemleri nedeniyle Murat Göğebakan Kültür Merkezi konferans salonunda  sosyal mesafe ve maske kurallarına azami özen gösterilerek gerçekleşen  toplantı; Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in şehir dışında olması ve yoğun programı  nedeni ile oturumu yöneten Başkan Vekili Cemal Gürsel İlci pandemi sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için taziye dileklerini iletti ve gündem maddelerini değerlendirdi. Gündem dışı önerilerin değerlendirilmesinin ardından, gündemin 3. maddesi olan encümen üyeleri seçimi yapıldı. Encümen üyeliğine 16’ya 14 ve 2 boş oy ile Millet İttifakının adayları; Durdu Ahmet Biberoğlu, Umut Topal ve Harun Küçük seçildi. Gündemin 4. Maddesi  Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 Mali yılı Denetim Komisyonu raporu hakkında meclis üyelerine bilgi verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 5. Maddesi  Mali Hizmetler Müdürlüğü  2019 Faaliyet Raporunun görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.