Ceyhan bozuk yollardan kurtuluyor

ÇEVRE 01.09.2020 - 11:56, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2058+ kez okundu.

Ceyhan bozuk yollardan kurtuluyor

Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt yama çalışmaları ve parke yama çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Ceyhan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bozulan yolların onarımı için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü'nün asfalt kullanıldığı Küçükkırım Mahallesi, yapılan bakım, onarım ve asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.  “Ceyhan’ın Yolları Güzelleşiyor” Başkan Erdem; "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Ceyhan genelinde daha önce tespit edilmiş bozuk ve hasarlı yolların onarılması amacıyla çalışmalarını devam ettiriyor. Bazı mahallelerimizde bu çalışmalar biterken, diğer mahallelerimizde de halen devam ediyor. Her mahallemize eşit hizmet sağlamak için ekiplerimiz gece gündüz çalışmasını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve Ceyhan'da bozuk yol bırakmamak için ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

“Ceyhan’ın Yolları Güzelleşiyor”