Ceyhan’da park ve bahçeler temizleniyor

ÇEVRE 22.07.2020 - 14:40, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3103+ kez okundu.

Ceyhan’da park ve bahçeler temizleniyor

Ceyhan Belediyesi park, bahçe, yeşil alanlarda çim biçme, yabani otla mücadele, temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ceyhan Belediyesi,  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlükleri, Ceyhan genelinde ortaya çıkan çim ve yabani otların temizliği için yoğun mesai harcıyor. Park ve Bahçelerde çalışan ekipler ağaçlar ve bitkileri koruma altına alırken budama çalışmaları ile ağaçların sağlıklı kalması sağlanıyor. Çevreye  önem verdiklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ile yabani otların temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Belirlediğimiz program dahilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde park ve bahçelerin yanı sıra, vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirmeye alarak yabani otların oluştuğu bölgelerde çevre düzenlemesi yapıyorlar. Ceyhan'ımızın çehresini güzelleştiriyor, hemşerilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz." dedi.