Ceyhan değişiyor asfaltla güzelleşiyor

ALTYAPI 08.09.2020 - 12:43, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2576+ kez okundu.

Ceyhan değişiyor asfaltla güzelleşiyor

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Ceyhan Belediyesi işbirliği ile Adnan Kahveci bulvarı, Yarsuat Mahallesi ve Belediye Evlerini birbirinden ayıran Gaffar Okan Caddesi olmak üzere asfalt çalışmalarını tamamladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erdem, Ceyhan’ımız bozuk yollardan kurtulacak dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Ceyhan Belediyesi işbirliği ile Adnan Kahveci bulvarı, Yarsuat Mahallesi ve Belediye Evlerini birbirinden ayıran Gaffar Okan Caddesi olmak üzere asfalt çalışmalarını tamamladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erdem, Ceyhan’ımız bozuk yollardan kurtulacak dedi. Ceyhan Belediyesi ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğü projeler kapsamında yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ana cadde ve bulvarlarda alt yapı sorununun çözülmesinin yanı sıra ara sokakların yapımına da devam ediyor. Başkan Erdem: Her şey Ceyhan için Ceyhan’daki tüm çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erdem; “Adnan Kahveci bulvarı, Yarsuat Mahallesi ve Belediye Evlerini birbirinden ayıran Gaffar Okan Caddesi asfalt çalışmalarını tamamladık. Adana Büyükşehir Belediye ekipleri ve Ceyhan Belediyesi ekiplerimiz ile birlikte asfaltlama çalışmalarımız Ceyhan’ın tüm sokaklarında devam ediyor. Her şey çok güzel gidiyor. Her şey çok güzel olacak” dedi.
Başkan Erdem: Her şey Ceyhan için