Çınaroba'nın çehresi değişiyor

27.05.2020 - 14:37, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 4042+ kez okundu.

Çınaroba'nın çehresi değişiyor

Saruhanlı Belediyesi, ilçe merkezine 16 kilometre uzaklıkta bulunan 244 nüfuslu Çınaroba mahallesinde yıllardır atıl halde bulunan bir tesise dönüştürdü.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlara sözünü verdiklerini tesisi inşa etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Bilgin, "Çınaroba mahallemizi daha önce ziyaret etmiş bu burada yaşayan gençlerimize vakit geçirebilecekleri bir tesis yapmanın sözünü vermiştik. Bunun üzerine mahalledeki düğün salonunun atıl halde bulunan bahçesine kafeterya, çocuk oyun parkı ve tuvalet inşa ettik. Yürüyüş yolları oluşturduk, gerekli peyzaj düzenlemesinin ardından tesisimizi hizmete açacağız. Ben buradan Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Milli Emlak Müdürümüze, bu alanı bize tahsis ettikleri için teşekkür ediyorum. Çınarobalı hemşerilerime hayırlı olsun." Çınaroba mahallesi Muhtarı Ramazan Kavas ise mahallesine yapılan hizmetten dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür ederek, "Sağolsun Başkanım hiçbir isteğimizi geri çevirmiyor" dedi.