Çorum Belediyesi'nden 2 kültür yayını

19.11.2020 - 17:41, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1800+ kez okundu.
 

Çorum Belediyesi'nden 2 kültür yayını

Çorum Belediyesi, Çorum'un kültürüne katkı sağlayacak iki yeni kitap daha bastırdı.

Çorum Belediyesi, Çorum'un kültürüne katkı sağlayacak iki yeni kitap daha bastırdı. Belediye şehrin hafızasına ışık tutan araştırmacıların ve kitapseverlerin faydalanacağı tanıtıcı eserleri Çorum'a kazandırmaya devam ediyor. Yayın hayatına kazandırılan kitaplar "Çorum Camilerinde Ahşap Sanat Eserleri"  ve "Çorumlu Bestekârlar Güftekârlar ve Müziğe Emek Verenler" isimli iki eserden oluşuyor. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, alt ve üstyapıya yönelik çalışmalarımızın yanında kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini belirterek kültür yayını çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Yağbat, “Yayınladığımız bu kıymetli eserleri hemşehrilerimiz Kent Arşivimize gelerek ücretsiz temin edebilirler" dedi.
Çorum Belediyesi, Çorum'un kültürüne katkı sağlayacak iki yeni kitap daha bastırdı.

Çorum Belediyesi, Çorum'un kültürüne katkı sağlayacak iki yeni kitap daha bastırdı.

Belediye şehrin hafızasına ışık tutan araştırmacıların ve kitapseverlerin faydalanacağı tanıtıcı eserleri Çorum'a kazandırmaya devam ediyor. Yayın hayatına kazandırılan kitaplar "Çorum Camilerinde Ahşap Sanat Eserleri"  ve "Çorumlu Bestekârlar Güftekârlar ve Müziğe Emek Verenler" isimli iki eserden oluşuyor.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, alt ve üstyapıya yönelik çalışmalarımızın yanında kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini belirterek kültür yayını çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Yağbat, “Yayınladığımız bu kıymetli eserleri hemşehrilerimiz Kent Arşivimize gelerek ücretsiz temin edebilirler" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.