Çorum Belediyesi'nden dolandırıcılara karşı uyarı

GÜNDEM 10.07.2020 - 13:34, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2571+ kez okundu.

Çorum Belediyesi'nden dolandırıcılara karşı uyarı

Çorum Belediyesi vatandaşları belediye başkan yardımcılarının adını kullanarak para talebinde bulunanlara karşı uyardı. Belediye Basın Biriminden konuya ilişkin yapılan açıklamada, dolandırıcıların Çorumlu iş adamları ve esnafı arayarak kanser hastaları yararına para talebinde bulundukları belirtildi. Özellikle Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerinin kullanılarak para talebinde bulunan kişilere itibar edilmemesi gerektiğinin belirtildiği açıklamada “Çorum Belediyesi olarak hiç kimseden maddi anlamda bir yardım talebinde bulunulmamaktadır. İş adamaları ve esnafı Belediyemizin ve Belediye Başkan Yardımcılarımızın isimlerini kullanarak para talebinde bulunanlarla ilgili güvenlik güçlerini arayarak şikâyette bulunmalarını rica ediyoruz. Bazı işadamlarımızın bu çirkin tuzağa düştüklerini ise üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Söz konusu dolandırıcılarla ilgili Çorum Belediyesi olarak suç duyurusunda bulunacağız.” dendi.