Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Çukurova'da emeklilere sosyal mesafe uyarısı

08.07.2020 - 13:18, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2616+ kez okundu.
 

Çukurova'da emeklilere sosyal mesafe uyarısı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi Emekli Dinlenme Evi’ne ziyarette bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Önlemlerin biraz esnetildiğini ama salgın tehdidinin ortadan kalkmadığını belirten Başkan Soner Çetin, maske takmaları önerisinde bulundu, sosyal mesafesinin önemine dikkat çekti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, salgından korunmak için maske takmanın önemli olduğunu vurguladı, sosyal mesafeye dikkat edilmesini istedi. Toros Mahallesi’ndeki Emekli Dinlenme Evi’ni ziyaret eden Başkan Soner Çetin, vatandaşlarla sohbet etti, onların sorun ve önerilerini dinledi. Başkan Soner Çetin’in ziyaretinde sohbetin ana konusunu salgın oluşturdu. Yaklaşık 4 aylık süreçte sıkı önlemler alındığına dikkat çeken Başkan Soner Çetin, “Bu süre içerisinde çoğunuz evde kaldınız ve çok sıkıldınız. Önlemler biraz esnetilince biz de bu tesislerimizi yeniden açtık. Ancak tehdit ortadan kalkmış değil. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle kapalı alanlarda maske takmamız ve sosyal mesafeye dikkat etmemiz gerekiyor” dedi. Çukurova halkı bilinçli  Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin salgınla yaptığı mücadeleyle ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Çukurova’da çok fazla hastaya rastlanmadığını belirten Başkan Soner Çetin, “Salgının Türkiye’de görüldüğü andan itibaren belediye olarak harekete geçtik. Her gün Çukurova’nın sokaklarını ilaçlarla yıkadık, işyerlerini dezenfekte ettik. Berberin, lokantaların, ibadethanelerin açılmasıyla birlikte yoğun bir dezenfekte çalışması başlattık. Yaptığımız bu çalışmaların Çukurova’da salgının önüne geçilmesinde etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Çukurova halkı çok bilinçli sosyal mesafeye dikkat ediyor, maske takmaya özen gösteriyor” şeklinde konuştu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşlarla sohbetinde onların önerilerini de dinledi, sorunlarla karşılaştıklarında bildirilmesi halinde hemen çözüm üreteceklerini belirtti.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi Emekli Dinlenme Evi’ne ziyarette bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Önlemlerin biraz esnetildiğini ama salgın tehdidinin ortadan kalkmadığını belirten Başkan Soner Çetin, maske takmaları önerisinde bulundu, sosyal mesafesinin önemine dikkat çekti.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, salgından korunmak için maske takmanın önemli olduğunu vurguladı, sosyal mesafeye dikkat edilmesini istedi. Toros Mahallesi’ndeki Emekli Dinlenme Evi’ni ziyaret eden Başkan Soner Çetin, vatandaşlarla sohbet etti, onların sorun ve önerilerini dinledi. Başkan Soner Çetin’in ziyaretinde sohbetin ana konusunu salgın oluşturdu. Yaklaşık 4 aylık süreçte sıkı önlemler alındığına dikkat çeken Başkan Soner Çetin, “Bu süre içerisinde çoğunuz evde kaldınız ve çok sıkıldınız. Önlemler biraz esnetilince biz de bu tesislerimizi yeniden açtık. Ancak tehdit ortadan kalkmış değil. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle kapalı alanlarda maske takmamız ve sosyal mesafeye dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
Çukurova halkı bilinçli 
Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin salgınla yaptığı mücadeleyle ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Çukurova’da çok fazla hastaya rastlanmadığını belirten Başkan Soner Çetin, “Salgının Türkiye’de görüldüğü andan itibaren belediye olarak harekete geçtik. Her gün Çukurova’nın sokaklarını ilaçlarla yıkadık, işyerlerini dezenfekte ettik. Berberin, lokantaların, ibadethanelerin açılmasıyla birlikte yoğun bir dezenfekte çalışması başlattık. Yaptığımız bu çalışmaların Çukurova’da salgının önüne geçilmesinde etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Çukurova halkı çok bilinçli sosyal mesafeye dikkat ediyor, maske takmaya özen gösteriyor” şeklinde konuştu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşlarla sohbetinde onların önerilerini de dinledi, sorunlarla karşılaştıklarında bildirilmesi halinde hemen çözüm üreteceklerini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.