Derbi Muratpaşa’nın

SPOR 28.09.2020 - 16:53, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1940+ kez okundu.

Derbi Muratpaşa’nın

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ilk hafta kapanış maçında, Antalya derbisinde gülen taraf Muratpaşa oldu. Antalya Spor Salonu’nda Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahibi olduğu karşılaşmadan Paşanın Melekleri, 24 – 25’lik skorla maçtan galip ayrıldı.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ilk hafta kapanış maçında, Antalya derbisinde gülen taraf Muratpaşa oldu. Antalya Spor Salonu’nda Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahibi olduğu karşılaşmadan Paşanın Melekleri, 24 – 25’lik skorla maçtan galip ayrıldı. Muratpaşa Belediyespor ve Konyaaltı Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin ilk haftasının kapanış maçında, Antalya Spor Salonu’nda, karşı karşıya geldi. Konyaaltı’nın ev sahibi olduğu Antalya derbisini Aydın Bölgesinden Orhan Karabulut ve Soner Yücel Çelik hakem ikilisi yönetirken karşılaşmaya iyi başlayan taraf Muratpaşa oldu. İlerleyen dakikalarda skorda dengeyi sağlayan Konyaaltı, ilk yarının son anlarında önce geçmeyi başardı ve soyunma odasına 15 – 14 üstünlükle gitti. İki takımın da hızlı başladığı ikinci yarıda, Konyaaltı farkı 2 sayıya kadar yükseltirken Muratpaşa’da kaleci Ayşenur Şensöz’ün kurtarışları ve Ayşenur Sormaz’ın etkili defası takımı maçta tuttu ve maçın 45’inci dakikasına Paşanın Melekleri, 20 – 19 önde girdi. Son dakikaların nefes kestiği derbide, Muratpaşa 24 – 25’lik skorla galip ayrılan taraf oldu.