Didim’de rant çetesi Başkan Deniz Atabay’a savaş açtı

07.09.2020 - 19:19, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 5057+ kez okundu.
 

Didim’de rant çetesi Başkan Deniz Atabay’a savaş açtı

Aydın’ın Topuklu Efesi Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun gözbebeği Didim’in CHP’li Belediye Başkanı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay hakkında ruhsat ve inşaat mafyasından oluşan rant çetesi karalama kampanyası başlattı.

Hüseyin YOLDAŞ- Didim Sosyal medyada sahte hesaplar üzerinden ilçe halkı arasında infiale yol açtı. Sosyal medya üzerinden başlatılan ve kimin yaptığı belli olmayan karalama kampanyası üzerine açıklama yapan Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay  “Geçtiğimiz senelerde şahsıma şantaj yapılmak için çıkartılan görüntüler; bu sefer de asla tanımadığım, kim olduğunu bilmediğim bir şahsın sesi eklenilerek bambaşka bir kurguyla yeniden kamuoyuna servis edilmiştir. Susmayacağım.“ dedi. Yazılı açıklamasında karşı karşıya olduğu saldırının ve iftiraların sebebini açıklayan A. Denez Atabay şöyle dedi: “İlk başkanlık dönemimden bu yana ilçemizde kendilerini kanunlardan daha üstün gören bir “illegal yapılanma” ile mücadele etmekteyim. Bu yapılanma içerisindeki kişilerin yasalara uymayan binalarının yapı kullanım belgelerini belediyemizin reddetmesi, başvuru yaptıkları usulsüz iş yeri açma ruhsatı taleplerinin belediyemiz tarafından reddedilmesi gibi sebeplerden dolayı bu kişilerin hedefi olmuş bulunmaktayım. Ayrıca bu yapılanma adına arayan kişiler tarafından geçtiğimiz günlerde de 3 defa şantaj ile tehdit edildiğimi belirtmek isterim. Hukuka aykırı isteklerinin gerçekleşmemesi üzerine beni karalayacağını belirten bu kişiler, tehditlerini geçtiğimiz senelerden beri sürdürmektedir. Bugün ortaya çıkan görüntüler, sahte telefon görüşmesi ile desteklenmek istenmiştir. Didim’i kendi çıkarlarına göre rant merkezine dönüştürmeye çalışan bu çete ile her türlü hukuk çerçevesinde mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğimi kamuoyuna bildiriyorum. Saygılarımla.” Geçen yıl ve bu turizm sezonun başlangıcında da Didim sahillerine yapılan kaçak inşaatlar ila ruhsatsız işletmelere karşı savaş açılmış, bir kısmı yıkılmış bir kısmı da konteynar olduğu için çekilip  mühürlenmişti. Didim halkından Atabay’a büyük destek Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’a yönelik yapılan çirkin ahlaksız saldırıya, vatandaşların tepkisi çığ gibi büyüyor. Başkan Atabay’ın şahsına yönelik yapılan ahlaksız ve mesnetsiz iddialara karşı vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Yapılan yalan ve karalama haberlerden dolayı rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlar, "Atabay göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ortadadır, Atabay kanunların verdiği yetkiyi hep Didim’den ve bizlerden yana kullanmıştır. İlk günden bu zamana kadar halkın yanında durduğu ve halkın çıkarlarını koruduğu için defalarca çirkin saldırılara maruz kalmıştır. Kimliği açıkça belli olan bu kişiler, arkasına bazı yüksek gökdelenleri alarak Başkana yönelik sürekli saldırı gerçekleştirmiş, Belediye Başkanı açıkça hırsızlığa, rüşvete, yolsuzluğa izin vermediği için bu çirkin iddialarla karşı karşıya kalmıştır. Bizler bu kişileri Didim’de kesinlikle istemiyoruz" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.    
Aydın’ın Topuklu Efesi Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun gözbebeği Didim’in CHP’li Belediye Başkanı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay hakkında ruhsat ve inşaat mafyasından oluşan rant çetesi karalama kampanyası başlattı.

Hüseyin YOLDAŞ- Didim

Sosyal medyada sahte hesaplar üzerinden ilçe halkı arasında infiale yol açtı. Sosyal medya üzerinden başlatılan ve kimin yaptığı belli olmayan karalama kampanyası üzerine açıklama yapan Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay  “Geçtiğimiz senelerde şahsıma şantaj yapılmak için çıkartılan görüntüler; bu sefer de asla tanımadığım, kim olduğunu bilmediğim bir şahsın sesi eklenilerek bambaşka bir kurguyla yeniden kamuoyuna servis edilmiştir. Susmayacağım.“ dedi.

Yazılı açıklamasında karşı karşıya olduğu saldırının ve iftiraların sebebini açıklayan A. Denez Atabay şöyle dedi:

“İlk başkanlık dönemimden bu yana ilçemizde kendilerini kanunlardan daha üstün gören bir “illegal yapılanma” ile mücadele etmekteyim. Bu yapılanma içerisindeki kişilerin yasalara uymayan binalarının yapı kullanım belgelerini belediyemizin reddetmesi, başvuru yaptıkları usulsüz iş yeri açma ruhsatı taleplerinin belediyemiz tarafından reddedilmesi gibi sebeplerden dolayı bu kişilerin hedefi olmuş bulunmaktayım. Ayrıca bu yapılanma adına arayan kişiler tarafından geçtiğimiz günlerde de 3 defa şantaj ile tehdit edildiğimi belirtmek isterim.

Hukuka aykırı isteklerinin gerçekleşmemesi üzerine beni karalayacağını belirten bu kişiler, tehditlerini geçtiğimiz senelerden beri sürdürmektedir. Bugün ortaya çıkan görüntüler, sahte telefon görüşmesi ile desteklenmek istenmiştir.

Didim’i kendi çıkarlarına göre rant merkezine dönüştürmeye çalışan bu çete ile her türlü hukuk çerçevesinde mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğimi kamuoyuna bildiriyorum.

Saygılarımla.”

Geçen yıl ve bu turizm sezonun başlangıcında da Didim sahillerine yapılan kaçak inşaatlar ila ruhsatsız işletmelere karşı savaş açılmış, bir kısmı yıkılmış bir kısmı da konteynar olduğu için çekilip  mühürlenmişti.

Didim halkından Atabay’a büyük destek

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’a yönelik yapılan çirkin ahlaksız saldırıya, vatandaşların tepkisi çığ gibi büyüyor.

Başkan Atabay’ın şahsına yönelik yapılan ahlaksız ve mesnetsiz iddialara karşı vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Yapılan yalan ve karalama haberlerden dolayı rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlar, "Atabay göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ortadadır, Atabay kanunların verdiği yetkiyi hep Didim’den ve bizlerden yana kullanmıştır. İlk günden bu zamana kadar halkın yanında durduğu ve halkın çıkarlarını koruduğu için defalarca çirkin saldırılara maruz kalmıştır. Kimliği açıkça belli olan bu kişiler, arkasına bazı yüksek gökdelenleri alarak Başkana yönelik sürekli saldırı gerçekleştirmiş, Belediye Başkanı açıkça hırsızlığa, rüşvete, yolsuzluğa izin vermediği için bu çirkin iddialarla karşı karşıya kalmıştır. Bizler bu kişileri Didim’de kesinlikle istemiyoruz" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.