DOĞAYA VERDİĞİN ÖNEM GELECEĞİNİ BELİRLER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2019 - 20:31, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3020+ kez okundu.

DOĞAYA VERDİĞİN ÖNEM GELECEĞİNİ BELİRLER

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nca, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda geniş katılımlı çevre etkinliği düzenlendi.

Doğaya verdiğin önem geleceğini belirler Geri dönüşüm materyalleri (Plastik kapak, ambalaj, poşet, kağıt, gazete vb…) ile hazırlanan kostümleri giyen ana okulu ve ortaokul öğrencileri podyuma çıkarak, atık konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla organize edilen defile gerçekleştirdiler.   Anaokulu öğrencileri ayrıca geri dönüşüm konusunda bilgilendirme amaçlı müzikli, sözsüz, tiyatral gösteri yaptılar.   Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergül Halis Çelik, çevreyi koruma konusunda çocuklara ve gençlere, topluma bilgi aktarılmasını sağlayan bu tür etkinliklerin önemine değindi.   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, doğayı koruma konusunda hassasiyet gösterilmesi talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Ergül Halis Çelik, katılımcı firmalarca, Başkan Zeydan Karalar’a sunulan plaketi teslim aldı.   Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nca, çevre konusunda çocukları bilinçlendirme ve duyarlılıklarını artırma amacıyla çeşitli hediyeler sunuldu.   Etkinlikle “Doğaya verdiğin önem geleceğini belirler” ve “Doğayı sevelim, hayvanları koruyalım” sloganlarının yer aldığı pankartlar ilgi çekti.