Doğu Sahil Bandı yenileniyor

17.11.2020 - 11:01, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2449+ kez okundu.

Doğu Sahil Bandı yenileniyor

Yalova Belediyesi ekipleri, şehrin en önemli alanlarından biri olan Doğu Sahil Bandın da kapsamlı bir çalışma başlattı. Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalarda rekreasyon alanı yolları başta olmak üzere, güzergah üzerinde bulunan donatılar değiştirilecek. Yapılacak olan çalışmalar sonrasında barbekü, piknik masaları ve çocuk oyun grupları konulacak. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Şehrimizin en önemli gezi, piknik ve yürüyüş alanlarından biri olan doğu sahil bandında çalışmalarımıza başladık. İlk olarak rekreasyon alanlarına giden yolların yapımını gerçekleştiriyoruz. Bu yolların bitimiyle birlikte bölge daha öncede bulunan piknik masaları, barbekülerin yenilemesini yapacağız. Hemen akabinde ise çocuk oyun gruplarını koyarak doğu sahil bandının çehresini değiştireceğiz” dediler.