Eğitim varsa gelecek var

02.09.2020 - 14:16, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2844+ kez okundu.

Eğitim varsa gelecek var

Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) lise mezunlarına ve 12 sınıf öğrencilerini üniversiteye hazırlık kurs kayıtlarını başlattı.

Ceyhan Belediyesi’nin öğrencilere büyük eğitim imkanı sağladığı CEGEM’de Lise mezunlarına ve 12 sınıf lise öğrencileri için üniversiteye hazırlık kursu kayıtları başlattı. Ceyhan Belediyesi olarak Ceyhanlı öğrencileri her alanda ileriye taşımak, geleceğe hazırladığımız öğrencilere takviye ders imkanı sunacağız. Kayıt kabul için 01-14 Eylül tarihlerinde Cegem'e başvuru yapabilecekler. Başkan Erdem; "Öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz" Gençlerimizin içi rahat olsun diyen Başkan Hülya Erdem; "Ceyhan Belediyesi bir ilke daha imza atarak ücretsiz eğitim vermeye devam ediyor. Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) Kişisel gelişim kursu 2020- 2021 Eğitim öğretim yılında lise mezunlarına ve 12 sınıf öğrencilerimize ücretsiz üniversiteye hazırlık kurs imkanı sağlıyoruz. Ailelerimizin dışarıda çok büyük paralar ödediği bu hizmeti belediyemiz olarak ücretsiz veriyoruz. Gençlerimizi hayallerine bir adım daha yaklaştırmak bizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
Başkan Erdem; "Öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz"