Eğitime özel destek

17.08.2020 - 11:01, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2547+ kez okundu.
 

Eğitime özel destek

Selçuklu Belediyesi ilçe sınırları içerisinde yer alan ve başka bir bölgeye taşınan İMKB Teknik Lisesi okul binasını özel öğrencilerin eğitim alabileceği bir okul haline getiriyor.

Selçuklu sınırları içerisinde yer alan ve başka bir bölgeye taşınan İMKB Teknik Lisesi Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan tadilatla özel öğrencilerin eğitim alabileceği bir okul haline getiriliyor. Okulda özel öğrenciler için örnek ev yapılırken, yaklaşık otuz kişilik olan sınıf kapasiteleri özel öğrencilerin eğitim alacağı şekilde 4 – 10 kişilik sınıflara dönüştürüldü. Sürdürülen çalışma kapsamında okulda yer alan tuvalet ve lavabolar da bu öğrenciler için uygun hale getirilirken, spor salonu öğrencilerin spor yapacağı şekilde tekrar düzenlendi. Ayrıca öğrencilerin gün içerisinde vakit geçirecekleri uygulama bahçesi de yapılırken okulun üçüncü katında yer alan dört sınıf birleştirilerek  yemekhaneye dönüştürüldü. Selçuklu Belediyesi okulda halen devam eden çalışmaları yeni eğitim öğretim döneminden önce tamamlayarak eğitimin hizmetine sunacak.  “Okulumuz kısa sürede hazır hale gelecektir” Eğitime her alanda destek vermeye devam ettiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Okullarımızın ihtiyaçları noktasında belediye olarak elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanmaya çalışıyoruz. Bu okulumuzda teknik bir lisenin buradan ayrılması ile özel öğrencilerimizin eğitim alacağı bir okul olarak tahsis edildi. Burada öğrencilerimizin eğitim alabilmeleri için gereken çalışmaları belediye olarak biz üstlendik. İnşallah kısa sürede bu okul hazır hale getirilecek ve öğrencilerimiz burada eğitim alacaklar.” ifadelerini kullandı.
Selçuklu Belediyesi ilçe sınırları içerisinde yer alan ve başka bir bölgeye taşınan İMKB Teknik Lisesi okul binasını özel öğrencilerin eğitim alabileceği bir okul haline getiriyor.

Selçuklu sınırları içerisinde yer alan ve başka bir bölgeye taşınan İMKB Teknik Lisesi Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan tadilatla özel öğrencilerin eğitim alabileceği bir okul haline getiriliyor. Okulda özel öğrenciler için örnek ev yapılırken, yaklaşık otuz kişilik olan sınıf kapasiteleri özel öğrencilerin eğitim alacağı şekilde 4 – 10 kişilik sınıflara dönüştürüldü. Sürdürülen çalışma kapsamında okulda yer alan tuvalet ve lavabolar da bu öğrenciler için uygun hale getirilirken, spor salonu öğrencilerin spor yapacağı şekilde tekrar düzenlendi. Ayrıca öğrencilerin gün içerisinde vakit geçirecekleri uygulama bahçesi de yapılırken okulun üçüncü katında yer alan dört sınıf birleştirilerek  yemekhaneye dönüştürüldü. Selçuklu Belediyesi okulda halen devam eden çalışmaları yeni eğitim öğretim döneminden önce tamamlayarak eğitimin hizmetine sunacak.

 “Okulumuz kısa sürede hazır hale gelecektir”

Eğitime her alanda destek vermeye devam ettiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Okullarımızın ihtiyaçları noktasında belediye olarak elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanmaya çalışıyoruz. Bu okulumuzda teknik bir lisenin buradan ayrılması ile özel öğrencilerimizin eğitim alacağı bir okul olarak tahsis edildi. Burada öğrencilerimizin eğitim alabilmeleri için gereken çalışmaları belediye olarak biz üstlendik. İnşallah kısa sürede bu okul hazır hale getirilecek ve öğrencilerimiz burada eğitim alacaklar.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.