Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı!

24.10.2020 - 12:49, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1230+ kez okundu.

Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı!

İBB Sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun Kovid-19 testinin pozitif çıktığı ve hastanede tedavisinin sürdüğü kaydedildi. İBB Sözcüsü Murat Ongun yaptığı paylaşım ile İmamoğlu'nun korona virüse yakalandığını açıkladı. Ongun, "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı. Vali'den geçmiş olsun telefonu Öte yandan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da koronavirüse yakalanan Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Vali'den geçmiş olsun telefonu