Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a ziyaret

19.11.2020 - 12:43, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2340+ kez okundu.
 

Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a ziyaret

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü’nün yöneticileri Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü’nün yöneticileri Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Kulüp Başkanı İzzet Durak başkanlığındaki yöneticiler Kulübün ve Basketbol Süper Ligi’nin son durumu hakkında Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a bilgi verdiler. Emniyet Müdürü İsmail Ayhan  “İyi bir basketbol seyircisi olmasına rağmen, mesaisinin yoğunluğu ve pandemi önlemleri nedeniyle bu sezon henüz basketbol maçlarına gidemediğini, fakat takımdaki gelişmeleri basın aracılığıyla yakından takip ettiğini” söyledi. İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan  “İlçenin ortak değerleri arasında yer alan Fethiyespor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un aldığı başarılı sonuçların tüm ilçeyi yakından ilgilendirdiğini, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmaları için sporun geniş kitlelere yayılması gerektiğini” vurguladı. İsmail Ayhan “Fethiye’nin isminin her hafta Galatasaray, Beşiktaş, Efes, Fenerbahçe gibi hepsi birbirinden büyük camialarla anılmasını, Galatasaray ile Beşiktaş’a karşı alınan galibiyetleri çok önemsediğini” belirtti. Kulüp Başkanı İzzet Durak ise “Normal şartlarda, Fethiye’nin sporda alacağı başarılı sonuçlara bağlı olarak ilçeye her hafta büyük camiaların gelmesinin şehrin ekonomik, sosyal, kültürel hayatına çok şey kazandıracağını, fakat pandemi önlemleri nedeniyle salonlara ve stadlara seyirci alınmaması nedeniyle bu keyfi bu sezon doyasıya yaşayamadıklarını, ligin ilk haftalarında Fethiye’de Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı, Anadolu Efes’i ağırladıklarını, ancak pandemi önlemleri kapsamında boş tribünler önünde oynamak zorunda kalmalarından ötürü büyük üzüntü duyduklarını, ligde kalıcı olmak istediklerini, kalan haftalarda da Kulüp ve takım olarak Fethiye’nin adını en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceklerini” belirtti. Ziyaret sonunda Kulüp yöneticileri İsmail Ayhan’a isminin yazılı olduğu forma hediye ederlerken, Emniyet Müdürü Ayhan da “LH Fethiye Belediyespor’un ligde kendi evinde oynayacağı ilk maç olan Petkim maçına gelmek istediğini” söyledi.
ING Türkiye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü’nün yöneticileri Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü’nün yöneticileri Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Kulüp Başkanı İzzet Durak başkanlığındaki yöneticiler Kulübün ve Basketbol Süper Ligi’nin son durumu hakkında Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a bilgi verdiler.

Emniyet Müdürü İsmail Ayhan  “İyi bir basketbol seyircisi olmasına rağmen, mesaisinin yoğunluğu ve pandemi önlemleri nedeniyle bu sezon henüz basketbol maçlarına gidemediğini, fakat takımdaki gelişmeleri basın aracılığıyla yakından takip ettiğini” söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan  “İlçenin ortak değerleri arasında yer alan Fethiyespor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un aldığı başarılı sonuçların tüm ilçeyi yakından ilgilendirdiğini, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmaları için sporun geniş kitlelere yayılması gerektiğini” vurguladı. İsmail Ayhan “Fethiye’nin isminin her hafta Galatasaray, Beşiktaş, Efes, Fenerbahçe gibi hepsi birbirinden büyük camialarla anılmasını, Galatasaray ile Beşiktaş’a karşı alınan galibiyetleri çok önemsediğini” belirtti.

Kulüp Başkanı İzzet Durak ise “Normal şartlarda, Fethiye’nin sporda alacağı başarılı sonuçlara bağlı olarak ilçeye her hafta büyük camiaların gelmesinin şehrin ekonomik, sosyal, kültürel hayatına çok şey kazandıracağını, fakat pandemi önlemleri nedeniyle salonlara ve stadlara seyirci alınmaması nedeniyle bu keyfi bu sezon doyasıya yaşayamadıklarını, ligin ilk haftalarında Fethiye’de Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı, Anadolu Efes’i ağırladıklarını, ancak pandemi önlemleri kapsamında boş tribünler önünde oynamak zorunda kalmalarından ötürü büyük üzüntü duyduklarını, ligde kalıcı olmak istediklerini, kalan haftalarda da Kulüp ve takım olarak Fethiye’nin adını en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceklerini” belirtti.

Ziyaret sonunda Kulüp yöneticileri İsmail Ayhan’a isminin yazılı olduğu forma hediye ederlerken, Emniyet Müdürü Ayhan da “LH Fethiye Belediyespor’un ligde kendi evinde oynayacağı ilk maç olan Petkim maçına gelmek istediğini” söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.