Erdem İlter Fethiye Belediyespor'da

21.08.2020 - 15:56, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2540+ kez okundu.
 

Erdem İlter Fethiye Belediyespor'da

2020 - 2021 basketbol sezonu öncesinde kadrosunda ciddi değişiklikler yapan Fethiye Belediyespor bir transfer daha yaptı.

Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor’da forma giyen Erdem İlter bu sezon Fethiye Belediyespor için ter dökecek. 1990 doğumlu, 1.88 m boyundaki guard Erdem İlter yarıda kalan 2019 – 2020 sezonunda Akhisar Belediye formasıyla ortalama 18.06 dakika oyunda kalırken, 6.38 sayı, 1.92 ribaund, 2.79 asist, 0.71 top çalma, 1.08 top kaybı ortalamalarını yakalamıştı. Bandırma Teksüt Süper Lig'den çekildi Bu arada, basketbol çevrelerinde uzun zamandır dillendirilen iddia gerçek oldu ve ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Teksüt Bandırma, yaptığı yazılı açıklamayla ligden çekildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada; "aylardan beri ekonomik zorluklarla boğuşuyoruz. Bu yüzden ING Basketbol Ligi'nden çekilme kararı aldık. Tabii ki 25 yılı aşkın bir süredir tertemiz bir geçmişi bulunan kulübümüzü ligden çekmemiz nedeniyle yüreğimiz kan ağlıyor ama yapacak bir şey yok. Ancak kulübümüzü kapatmıyoruz. Kulüp olarak faaliyetimiz sürecek." denildi. Öte yandan Teksüt Bandırma'nın çekilme kararını geç açıklamasından ötürü, yönergelere göre, Türkiye Basketbol Ligi'nde oynama hakkı bulunmuyor. Bandırma Teksüt'ün çekilmesi üzerine, Federasyonun istediği kriterleri karşılayarak Süper Lig için başvuru yapan tek kulüp durumundaki Merkezefendi Belediyesi’nin Basketbol Süper Ligi’ne alınması bekleniyor. Bandırma Teksüt'ün çekilmesi ve Merkezefendi'nin Basketbol Süper Ligi'ne çıkmasının ardından, Kocaeli ekibi Kağıtspor’un Türkiye Basketbol Ligi'ne katılacağı öğrenildi.
2020 - 2021 basketbol sezonu öncesinde kadrosunda ciddi değişiklikler yapan Fethiye Belediyespor bir transfer daha yaptı.
Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor’da forma giyen Erdem İlter bu sezon Fethiye Belediyespor için ter dökecek. 1990 doğumlu, 1.88 m boyundaki guard Erdem İlter yarıda kalan 2019 – 2020 sezonunda Akhisar Belediye formasıyla ortalama 18.06 dakika oyunda kalırken, 6.38 sayı, 1.92 ribaund, 2.79 asist, 0.71 top çalma, 1.08 top kaybı ortalamalarını yakalamıştı.
Bandırma Teksüt Süper Lig'den çekildi
Bu arada, basketbol çevrelerinde uzun zamandır dillendirilen iddia gerçek oldu ve ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Teksüt Bandırma, yaptığı yazılı açıklamayla ligden çekildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada; "aylardan beri ekonomik zorluklarla boğuşuyoruz. Bu yüzden ING Basketbol Ligi'nden çekilme kararı aldık. Tabii ki 25 yılı aşkın bir süredir tertemiz bir geçmişi bulunan kulübümüzü ligden çekmemiz nedeniyle yüreğimiz kan ağlıyor ama yapacak bir şey yok. Ancak kulübümüzü kapatmıyoruz. Kulüp olarak faaliyetimiz sürecek." denildi. Öte yandan Teksüt Bandırma'nın çekilme kararını geç açıklamasından ötürü, yönergelere göre, Türkiye Basketbol Ligi'nde oynama hakkı bulunmuyor. Bandırma Teksüt'ün çekilmesi üzerine, Federasyonun istediği kriterleri karşılayarak Süper Lig için başvuru yapan tek kulüp durumundaki Merkezefendi Belediyesi’nin Basketbol Süper Ligi’ne alınması bekleniyor. Bandırma Teksüt'ün çekilmesi ve Merkezefendi'nin Basketbol Süper Ligi'ne çıkmasının ardından, Kocaeli ekibi Kağıtspor’un Türkiye Basketbol Ligi'ne katılacağı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.