Esenyurt Belediyesi pazarda el dezenfektanı dağıttı

21.05.2020 - 17:36, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3861+ kez okundu.
 

Esenyurt Belediyesi pazarda el dezenfektanı dağıttı

Esenyurt Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlara el temizleme jeli dağıttı. İlçe genelinde toplu olarak bulunan yerleri de dezenfekte eden ekipler sokaklarda yıkama çalışması başlattı.

Esenyurt Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ilçe genelinde başlattığı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ve zabıta ekipleri, ilçe genelindeki açık ve kapalı pazarlarda el temizleme jeli dağıttı. Pazar girişlerinde sosyal mesafenin korunmasına yönelik gerekli önlemleri alan ekipler, pazar esnafına ve bayram alışverişine gelen vatandaşlara dezenfektan vererek bilgilendirmelerde bulundu. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar dezenfekte edildi Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de Koronavirüs önlemleri çerçevesinde Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelindeki eczane, kuaför, dolmuş ve İETT durakları, bankamatikler, bina girişleri, cadde ve sokaklarının da aralarında bulunduğu çok sayıda yeri dezenfekte etti. Sokaklar yıkandı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyse, ilçede bulunan cadde ve sokakları temizleyerek bayrama hazır hale getirdi. Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan tüm cadde ve sokaklarda detaylı temizlik çalışması yürüten ekipler, mobil temizlik cihazlarıyla sokak ve caddelerde dolaşarak yerleri tazyikli suyla yıkadı.
Esenyurt Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlara el temizleme jeli dağıttı. İlçe genelinde toplu olarak bulunan yerleri de dezenfekte eden ekipler sokaklarda yıkama çalışması başlattı.

Esenyurt Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ilçe genelinde başlattığı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ve zabıta ekipleri, ilçe genelindeki açık ve kapalı pazarlarda el temizleme jeli dağıttı. Pazar girişlerinde sosyal mesafenin korunmasına yönelik gerekli önlemleri alan ekipler, pazar esnafına ve bayram alışverişine gelen vatandaşlara dezenfektan vererek bilgilendirmelerde bulundu.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar dezenfekte edildi

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de Koronavirüs önlemleri çerçevesinde Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelindeki eczane, kuaför, dolmuş ve İETT durakları, bankamatikler, bina girişleri, cadde ve sokaklarının da aralarında bulunduğu çok sayıda yeri dezenfekte etti.

Sokaklar yıkandı

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyse, ilçede bulunan cadde ve sokakları temizleyerek bayrama hazır hale getirdi. Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan tüm cadde ve sokaklarda detaylı temizlik çalışması yürüten ekipler, mobil temizlik cihazlarıyla sokak ve caddelerde dolaşarak yerleri tazyikli suyla yıkadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.