Esenyurt’ta cadde ve sokaklar yenileniyor

27.05.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3641+ kez okundu.

Esenyurt’ta cadde ve sokaklar yenileniyor

Esenyurt Belediyesi Yol Bakım Onarım Şefliği ekipleri, alt yapı çalışmaları tamamlanan ve elektrik telleri yer altına alınan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Esenyurt Belediyesi bir yandan Koronavirüs salgınına karşı mücadeleyi aralıksız olarak sürdürürken, bir yandan da ilçenin dört bir yanında yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri Müdürlüğüne bağlı Yol Bakım ve Onarım Şefliği ekipleri, diğer kamu kurumlarının cadde ve sokaklarda yürüttüğü çalışmaların ardından ilçe genelindeki sokakları yeniliyor. Elektrik hatları ve atık su boruları yer altına alınan yerlerde gerekli onarım çalışmalarını yaparak parke döşeme işlemlerini tamamlayan ekipler, cadde ve sokakları Esenyurtluların kullanımına hazır hale getiriyor.