Eskişehir Gençlik Merkezi'nden geleceğin ipuçları

EĞİTİM 28.11.2020 - 12:24, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1119+ kez okundu.

Eskişehir Gençlik Merkezi'nden geleceğin ipuçları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından pandemi sürecinde gençlere yönelik online eğitimlere aralıksız devam ediliyor.

Koronavirüs önlemleri kapsamında online eğitimlere büyük önem veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, gençlerin kariyer ve gelecek planlamalarının en önemli aşamasına yönelik bir eğitim semineri düzenledi. İşe alımlarda büyük önem taşıyan profesyonel özgeçmiş (CV) hazırlamaya yardımcı olmak amacıyla düzenlenen 'Etkili CV Hazırlama Teknikleri' semineri İnsan Kaynakları Yönetmeni Mehtap Umur tarafından Zoom üzerinden gerçekleştirildi. 33 kursiyerin katıldığı eğitimde gençler gelecek planlamasının en önemli aşaması olan özgeçmiş hazırlama konusunda merak ettiklerini de sorma imkanı buldu. Konuşmacı Mehtap Umur gençlere etkili ve doğru bir CV hazırlama konusunda nelere dikkat edilmesi gerektiği, bu konudaki kritik aşamalar ve gerek iş hayatı gerekse kariyer planına yön verecek ipuçlarını gençlerle paylaştı. Öte yandan Gençlik Merkezi online olarak eğitim seminerleri, söyleşi ve kursları sürdürerek pandemi sürecinde gençlerle buluşmaya devam edecek.