Esnaflara 15 Temmuz afişleri dağıtıldı

13.07.2020 - 11:57, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3371+ kez okundu.

Esnaflara 15 Temmuz afişleri dağıtıldı

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnaflara 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle afiş dağıttı.

Milli birlik ve beraberlik duygusunun en üst seviyede hissedilmesi için, tüm yurtta olduğu gibi Yalova’da da hazırlık devam ediyor. 15 Temmuz ruhu ile kenti görsellerle donatan Yalova Belediyesi esnaflarında bu coşkuya katılması amacıyla hain darbe girişiminin 4. yıldönümünde hazırlanan afişleri esnafa dağıttı. “Demokrasi Nöbeti Hiç Bitmeyecek” vurgusunun yapıldığı afişleri işyerlerine asan Yalovalı esnaflar darbe girişimini bir kez daha kınayarak 15 Temmuz ruhuna destek verdiler.