Fethiye Belediyesi'nden öğrencilere ücretsiz sınav seti

16.10.2020 - 15:33, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1179+ kez okundu.

Fethiye Belediyesi'nden öğrencilere ücretsiz sınav seti

Dayanışma ve Sevgi Hareketi Ahbap ile Fethiye Belediyesi arasında imzalanan protokol ile birlikte, Fethiye’de bulunan 8. ve 12. sınıf ihtiyaç sahibi öğrencilere, sınava seti kitapları ücretsiz dağıtıldı.

Sınav setleri, 800’ü 8. sınıf, 700’ü de 12. Sınıf olmak üzere toplam bin 500 öğrenciye dağıtıldı. Her sette Milli Eğitim Bakanlığı onaylı yayınlardan oluşan 13 parça kitap bulunuyor. Kitaplar, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan komisyonca kontrol edilerek onaydan geçti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği sayılara göre, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere okul müdürlüklerine teslim edildi. 12. Sınıf öğrencilere dağıtılan setler, sözel, eşit ağırlık ve sayısal olmak üzere üçe ayrıldı. Sınav setlerinin içerisinde, deneme kitapçıkları, ders anlatım kitapları, ve soru bankaları yer alıyor.