FIRINCIOĞLU YILSONU ETKİNLİKLERİNDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 06:45, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1620+ kez okundu.

FIRINCIOĞLU YILSONU ETKİNLİKLERİNDE

Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Merkez Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yıl Sonu Halk Eğitim Etkinliklerine katıldı.

Etkinlik Bartın Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu serginin açılışı Bartın Valisi Sinan Güner gerçekleştirdi. Açılışın ardından stantları gezen Belediye Başkan Vekili H. Fahri Fırıncıoğlu öğrencileri bir birinden güzel el emeği göz nuru çalışmaları dolayısıyla tebrik etti. Fırıncığlu etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada “Bugün, Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Sene Sonu Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Burada öğrencilerin ortaya koyduğu el emeği göz nuru çalışmalarını gördük. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum.” dedi.