Genç yetenekler 'Cep Herkülü'nü kabri başında andı

18.11.2020 - 17:40, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1319+ kez okundu.
 

Genç yetenekler 'Cep Herkülü'nü kabri başında andı

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu, Esenler'in Genç Yetenekleri tarafından kabri başında dualarla anıldı. Gençler, Süleymanoğlu'nun mezarına, üstü çelenk altı halter şeklinde bir çiçek bıraktı.

18 Kasım 2017 tarihinde hayatını kaybeden Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu, vefatının üçüncü yılında, Edirnekapı'daki mezarı başında anıldı. Esenler Belediyesi'nce yürütülen Genç Yetenek projesine dahil sporcu öğrencilerin katıldığı anma programında, Süleymanoğlu'nun kısaca hayatı anlatıldıktan sonra ruhu için Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.  Anma programı, Naim Süleymanoğlu'nun mezarına, üstü çelenk altı halter şeklinde bir çiçek bırakılması ile son buldu. Naim Süleymanoğlu'nu örnek alın Proje koordinatörü Şeref Yumurtacı, 'Genç Yetenek'lere şöyle seslendi: "Cep Herkülü olarak tanıdığımız Naim Süleymanoğlu, çok büyük bir kahramandı. Türkiye, Naim Süleymanoğlu ile tanışana kadar sadece güreşte altın madalya kazanmıştı. Naim Süleymanoğlu ile beraber 1988'de ilk kez güreş dışında, halterde başarı elde etti. Bunun altında da Naim Süleymanoğlu imzası var. 46 madalyası bulunuyor. Biz de Genç Yetenekler olarak sizden istediğimiz, ülkesini ve milletini dünyanın dört bir tarafında gururla temsil eden milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençler olun. Bu bağlamda Naim Süleymanoğlu bize çok önemli bir örnek. Hayatının anlatıldığı filmi de mutlaka izleyin."
Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu, Esenler'in Genç Yetenekleri tarafından kabri başında dualarla anıldı. Gençler, Süleymanoğlu'nun mezarına, üstü çelenk altı halter şeklinde bir çiçek bıraktı.

18 Kasım 2017 tarihinde hayatını kaybeden Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu, vefatının üçüncü yılında, Edirnekapı'daki mezarı başında anıldı. Esenler Belediyesi'nce yürütülen Genç Yetenek projesine dahil sporcu öğrencilerin katıldığı anma programında, Süleymanoğlu'nun kısaca hayatı anlatıldıktan sonra ruhu için Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.  Anma programı, Naim Süleymanoğlu'nun mezarına, üstü çelenk altı halter şeklinde bir çiçek bırakılması ile son buldu.

Naim Süleymanoğlu'nu örnek alın

Proje koordinatörü Şeref Yumurtacı, 'Genç Yetenek'lere şöyle seslendi: "Cep Herkülü olarak tanıdığımız Naim Süleymanoğlu, çok büyük bir kahramandı. Türkiye, Naim Süleymanoğlu ile tanışana kadar sadece güreşte altın madalya kazanmıştı. Naim Süleymanoğlu ile beraber 1988'de ilk kez güreş dışında, halterde başarı elde etti. Bunun altında da Naim Süleymanoğlu imzası var. 46 madalyası bulunuyor. Biz de Genç Yetenekler olarak sizden istediğimiz, ülkesini ve milletini dünyanın dört bir tarafında gururla temsil eden milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençler olun. Bu bağlamda Naim Süleymanoğlu bize çok önemli bir örnek. Hayatının anlatıldığı filmi de mutlaka izleyin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.