Gıda Bankası bugün açılıyor

13.08.2020 - 12:16, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2853+ kez okundu.
 

Gıda Bankası bugün açılıyor

İzmit’te yaşayan tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşarak, destek vermek ve gönüllere dokunmak amacıyla İzmit Belediyesi tarafından kurulan Gıda Bankası, bugün saat 19.00’da gerçekleştirilecek programla açılıyor.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in son bir yılda gerçekleştirdiği projelerin açılışları, yeni araçların tanıtımı ve temel atma töreni bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımlarıyla yapılacak. Açılışı yapılacak olan İzmit Belediyesi Gıda Bankası’nda da hayırsever vatandaşların bağışladığı gıda malzemeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak. Farkındalık yaratacak  İzmit Belediyesi, dijital ortamda kurulan ‘Kardeş Eller’ sistemi üzerinden başvuruda bulunan ihtiyaç sahiplerinin gıda taleplerini karşılayacak olan Gıda Bankası ile gönüllere dokunacak. Toplumsal yardımlaşma konusunda farkındalık yaratacak olan Gıda Bankası’na hayırsever vatandaşlar ve iş insanları tarafından bağışlanan gıdalar ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Destek başvurusu İzmit Belediyesi Tarımsal Üretim Bahçesi’nden toplanan ürünler de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gıda Bankası’ndaki yerini aldı. Temel gıdalarının yanında temizlik malzemelerinin de bulunduğu Gıda Bankası’ndan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, http://izmitkardeseller.com/ adresine girip “Destek almak istiyorum” butonuna tıklayarak gıda destek başvurusu yapabilecek.  
İzmit’te yaşayan tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşarak, destek vermek ve gönüllere dokunmak amacıyla İzmit Belediyesi tarafından kurulan Gıda Bankası, bugün saat 19.00’da gerçekleştirilecek programla açılıyor.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in son bir yılda gerçekleştirdiği projelerin açılışları, yeni araçların tanıtımı ve temel atma töreni bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımlarıyla yapılacak. Açılışı yapılacak olan İzmit Belediyesi Gıda Bankası’nda da hayırsever vatandaşların bağışladığı gıda malzemeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

Farkındalık yaratacak 

İzmit Belediyesi, dijital ortamda kurulan ‘Kardeş Eller’ sistemi üzerinden başvuruda bulunan ihtiyaç sahiplerinin gıda taleplerini karşılayacak olan Gıda Bankası ile gönüllere dokunacak. Toplumsal yardımlaşma konusunda farkındalık yaratacak olan Gıda Bankası’na hayırsever vatandaşlar ve iş insanları tarafından bağışlanan gıdalar ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.

Destek başvurusu

İzmit Belediyesi Tarımsal Üretim Bahçesi’nden toplanan ürünler de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gıda Bankası’ndaki yerini aldı. Temel gıdalarının yanında temizlik malzemelerinin de bulunduğu Gıda Bankası’ndan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, http://izmitkardeseller.com/ adresine girip “Destek almak istiyorum” butonuna tıklayarak gıda destek başvurusu yapabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.