Gölmarmara’nın prestij projesinin altyapısı MASKİ’den

22.07.2020 - 12:44, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2255+ kez okundu.

Gölmarmara’nın prestij projesinin altyapısı MASKİ’den

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Atatürk Bulvarında Büyükşehir Belediyesinin prestij cadde projesi kapsamında içme suyu hattı yenileme çalışmasında sona yaklaştı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün, sağlıklı altyapı için çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Gölmarmara ilçe merkezinde Atatürk Bulvarında 800 metrelik içme suyu hattı yenileme işinde çalışmalar hız kazandı. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediği bulvarın bir tarafında hat döşeme ve parsel bağlantıları işi noktalandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij caddesi olarak dizayn edilmeye başlanan bulvarın altyapısı sağlıklı bir yapıya kavuşturulacak.