Haliliye'de salgınla mücadele devam ediyor

27.06.2020 - 14:23, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2794+ kez okundu.

Haliliye'de salgınla mücadele devam ediyor

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. ‘Daha hijyenik ve daha temiz bir Haliliye’ hedefi ile faaliyet gösteren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Ahmet Yesevi, Selahaddin Eyyübi ve Mimar Sinan mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalara devam ediyor. 1 Haziran itibariyle başlayan normalleşme sürecinde de belediye aldığı tedbirleri en üst seviyede tutmaya devam ediyor. Son dönemlerde kentte artan pozitif vaka sayılarını da dikkate alan Temizlik Müdürlüğü ekipleri ilçede girilmedik cadde ve sokak bırakmıyor. Ekipler son olarak Ahmet Yesevi, Selahaddin Eyyübi ve Mimar Sinan mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti. Salgının ilk görüldüğü günden bu yana yürütülen çalışmalar takdir toplamaya devam ederken, vatandaşlar Haliliye Belediyesi tarafından sunulan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekiplerine teşekkür etti. Öte Temizlik işleri Müdürlüğü salgınla birlikte başlatılan köpüklü su ile yıkama ve dezenfekte çalışmalarının normalleşme sürecinde de ilçe genelinde dönüşümlü olarak devam ettiğini duyurdu.