Haliliye'de yeni parkların ağaçlandırılması sürüyor

GÜNDEM 07.10.2020 - 10:21, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1684+ kez okundu.

Haliliye'de yeni parkların ağaçlandırılması sürüyor

Haliliye Belediyesi, ilçede yeşil alanların artması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Karşıyaka, Susuz, Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Devteşti mahallelerinde yapılan yeni parklarda ağaçlandırma çalışmaları titizlikle sürdürülüyor. Haliliye Belediyesi, ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Karşıyaka, Susuz, Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Devteşti mahallelerinde yapılan yeni parklarda ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Parklarda bordür taşından bisiklet yoluna, sulama sisteminden çevre düzenlemesine kadar tüm çalışmaları tamamlayan ekipler, yeşillendirme çerçevesinde başlattıkları ağaçlandırma çalışmalarına da devam ediyor. Yapılan bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte ekipler, mevsim koşullarına uygun çim ekimi ve çiçek dikimlerine başlayacak. Öte yandan parklarda ışıklandırma ve güvenlik kameralarının takılma işlemlerine ise kalan diğer işlemlerin tamamlanmasıyla başlanacağı bildirildi. Birçok mahallede yapılan yeni parklar vatandaşların beğenisini kazanırken, Susuz Mahalle Muhtarı Ali Demir, Haliliye Belediyesinin mahallelerinde yaptığı yeni parktan dolayı memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.