Hatay Büyükşehir eğitim kurumlarının eksiklerini gideriyor

27.10.2020 - 10:19, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1951+ kez okundu.

Hatay Büyükşehir eğitim kurumlarının eksiklerini gideriyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın 15 ilçesindeki eğitim kurumlarının eksikliklerini gideriyor. Bilgi ve kültür birikimi yüksek nesillerin yetişmesi için kalıcı hizmetlerin altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ Kuşalanı Anadolu Lisesi bahçesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ‘ın eğitime verdiği önem doğrultusunda hareket eden ekipler, ihtiyaçlar doğrultusunda Hatay’ın her noktasında çalışmaların devam edeceğini bildirdi.