Hatay’da bakım onarım çalışmaları ile su kaybı önleniyor

ALTYAPI 07.05.2020 - 21:13, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2869+ kez okundu.

Hatay’da bakım onarım çalışmaları ile su kaybı önleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), oluşan altyapı arızalarına hızlı bir şekilde yapılan müdahaleler sayesinde kalıcı çözümler geliştirildiğini duyurdu. Vatandaşlardan ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne gelen şikâyetlerin koordineli bir şekilde gerekli ilgili birimlere iletildiğini belirten Genel Müdürlük, her geçen gün müdahale sürecinin hızlandırıldığını vatandaş memnuniyeti odaklı hizmetlerin devam ettiğini açıkladı. Hatay’ın muhtelif noktalarındaki içme suyu şebekesinde oluşan arızaya müdahale eden HATSU, şebekelerde oluşan arızaların yeni içme suyu borularıyla onarıldığını ve su kaybının önüne geçildiğini belirtti.