Hatay’da yayla yolları genişliyor

30.06.2020 - 12:58, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3082+ kez okundu.

Hatay’da yayla yolları genişliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından il genelinde yürütülen yol yapımı, bakımı ve onarımı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dörtyol Kocadüz yayla yolunda yol genişletme çalışması gerçekleştiren ekipler, çalışmanın kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde gerekli üstyapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, tüm ilçelerde eş zamanlı çalıştıklarını da ifade etti.