Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

HayatPark’ın yollarına sıcak asfalt

GÜNDEM 09.08.2020 - 14:35, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2347+ kez okundu.
 

HayatPark’ın yollarına sıcak asfalt

Konyaaltı Belediyesi, yakın zamanda hayata geçecek olan HayatPark’ın otopark ve giriş yollarını sıcak asfalt ile kapladı.

Konyaaltı Belediyesi’nin Öğretmenevleri Mahallesi’nde Antalyalılara kazandırdığı 117 dönümlük mesire alanı HayatPark’ta çalışmalar son aşamaya geldi. İlk etabının yakın zamanda açılacağı HayatPark’ta son rötuşlar yapılıyor. HayatPark’ın giriş noktaları ve otopark alanına giden yollar Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sıcak asfalt ile kaplandı. Ekipleri yaklaşık 600 ton sıcak asfalt döktü. Asfalt çalışmasının da tamamlanmasıyla HayatPark projesinde ilk etapta büyük oranda sona gelindi. 5 adet tenis kortunun baştan sona altyapısıyla yenilendiği HayatPark, tenis severlerin uğrak yeri olacak. İki adet kafenin açılacağı HayatPark kısa zaman içinde misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, HayatPark’ta çok özel çalışmaların yapıldığını söyledi. Antalya’ya çok amaçlı, özel bir proje kazandıracaklarını belirten Başkan Esen, “Ekiplerimiz en ince ayrıntısına kadar çalışarak ortaya güzel bir çalışma çıkardı. Tenis kortlarının bulunduğu alana kadar ilk etabını yakın zamanda açıyoruz. Yollarımız sıcak asfalt ile kaplandı. Son eksikliklerde giderilerek, HayatPark’ın ilk bölümünü yurttaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” dedi.
Konyaaltı Belediyesi, yakın zamanda hayata geçecek olan HayatPark’ın otopark ve giriş yollarını sıcak asfalt ile kapladı.

Konyaaltı Belediyesi’nin Öğretmenevleri Mahallesi’nde Antalyalılara kazandırdığı 117 dönümlük mesire alanı HayatPark’ta çalışmalar son aşamaya geldi. İlk etabının yakın zamanda açılacağı HayatPark’ta son rötuşlar yapılıyor. HayatPark’ın giriş noktaları ve otopark alanına giden yollar Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sıcak asfalt ile kaplandı. Ekipleri yaklaşık 600 ton sıcak asfalt döktü. Asfalt çalışmasının da tamamlanmasıyla HayatPark projesinde ilk etapta büyük oranda sona gelindi. 5 adet tenis kortunun baştan sona altyapısıyla yenilendiği HayatPark, tenis severlerin uğrak yeri olacak. İki adet kafenin açılacağı HayatPark kısa zaman içinde misafirlerini kabul etmeye başlayacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, HayatPark’ta çok özel çalışmaların yapıldığını söyledi. Antalya’ya çok amaçlı, özel bir proje kazandıracaklarını belirten Başkan Esen, “Ekiplerimiz en ince ayrıntısına kadar çalışarak ortaya güzel bir çalışma çıkardı. Tenis kortlarının bulunduğu alana kadar ilk etabını yakın zamanda açıyoruz. Yollarımız sıcak asfalt ile kaplandı. Son eksikliklerde giderilerek, HayatPark’ın ilk bölümünü yurttaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.